Főoldal > Concert > Club Des Belugas és Incognito koncert

Club Des Belugas és Incognito koncert

Club Des Belugas és Incognito koncert

Venue: MOM Kulturális Központ
Date: 2013. 10. 18. ( péntek )

TICKETS

Jazzy Fesztivál 2013

A korábbi évek sikereinek folytatásaként immár 3. alkalommal kerül megrendezésre a hatalmas népszerűségnek örvendő Jazzy Fesztivál, azoknak, akik tudják, hogy a jazz élőben az igazi! Idén ősszel ismét két nemzetközileg ismert előadó szórakoztatja a nagyérdeműt. 2013. október 18-án a világhírű brit zenekart, az INCOGNITO-t köszönthetjük a színpadon a MOM Kulturális Központban, majd október 19-én a német CLUB DES BELUGAS vérpezsdítő zenéjével fokozza a fesztivál hangulatát.

2013. Október 18. INCOGNITO
Adrenalinbomba! Csak így egyszerűen! Vagy pár óra tömény boldogság! Olyan töltés, ami szinte sehol sem található, csakis az Incognito koncertjein. A mindvégig legmagasabb hőfokon izzó muzsika, és a pazar muzikalitás immáron több mint harminc éve védjegy.1500 zenész is megfordult már a zenekarban, azonban a csapat lelke Jean Paul „Bluey” Maunick mindvégig olyan impulzust biztosított, amely ma is elementáris erővel lélegezteti a hamisítatlan acid- jazzt.Aki szereti a tökélyt a lehető legmagasabb szinten befogadni, az nem hagyhatja ki ezt az estét sem! Felcsendülnek a legfrissebb Surreal című album dalai, és a jól ismert slágerek is, olyanok, mint a Don't You Worry 'Bout a Thing, a Still a Friend Of Mine vagy az Always There.

Jegyárak: 7990, 9490, 10490, 11990 Ft

2013. Október 19. CLUB DES BELUGAS
Club des Belugas. 
Nu jazz.
Mambo Italiano.
Az este legfontosabb mozgatórugói és mozzanatai így összegezhetők.
A számtalan válogatáslemezről is jól ismert négyes most Budapesten varázsol. Minden hang, minden dallam, minden egyes harmónia magában foglalja a teljes életművet. Finoman, érzékien, és hibátlan eleganciával, járjunk a lounge, a nujazz, a brazil beats, a swing vagy éppen a soul világában. A reklámfilmekből is jól ismert muzsikában ott találunk mindent, amiről a jazz mesél, kezdve az ötvenes évektől, egészen napjainkig. A zenekar pályafutása 2002-re datálódik, ekkor jelent meg a „Caviar at 3 a.m.” című album, legismertebb műveik közül pedig mindenképpen kiemelkedik a „Wildcats Gotta Move”, amely a német toplista harmadik helyét 2006 márciusában és áprilisában nyolc hétig tartotta Dean Martin „Mambo Italiano” – ját is átdolgozták, a felvétel lett az első törvényes remixe a dalnak, amelyet Dean Martin családja, és a Capitol/EMI Kiadó is engedélyezett. Az együttes dalai eddig körülbelül 850 alkalommal jelentek meg különböző jazz válogatásokat tartalmazó lemezeken. Eddig 5.5 millió CD-t adtak el szerte a nagyvilágban, valamint 2007 óta Európában 220 koncerten csodálhatta meg a közönség a nagyon letisztult, nagyon kellemes , és nagyon szerethető világot.
Club des Belugas Quartet tagjai:
Anna Luca: ének
Christian Mohrhenn: dobok
Mathias Hoederath: billentyű
Jonas Bareiter: basszusgitár

Jegyárak: 6990, 7990, 8990, 9990 Ft

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top