Főoldal > Concert > Cotton Club Singers & Hot Jazz Band - HANGOSFILM!

Cotton Club Singers & Hot Jazz Band - HANGOSFILM!

Cotton Club Singers & Hot Jazz Band - HANGOSFILM!

Venue: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Date: 2024. 08. 01. ( csütörtök )

TICKETS

Cotton Club Singers & Hot Jazz Band - HANGOSFILM! koncert 2024. augusztus 1. csütörtök 20:00 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Az utóbbi két évben a Cotton Club Singers teltházakkal tért vissza korábbi zajos sikerei helyszínére a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

2024-ben sem szakad meg a közel 20 éve nem látott produkciók sora. A Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából 20 év után ismét színpadra állítja egykori fergeteges koncertshow-ját, a Hangosfilm-et! A koncerten felidézik a hangosfilm megjelenésének korszakától napjaink legnagyobb filmslágereit a Hippolyt-tól a Muppet Show-n keresztül, Star Wars-ig.

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

Bóbis László többszörös sztepptánc világbajnok, koreográfus és Aczél András rendező által megálmodott világ ad majd értelmet annak, hogy megférjen egymás mellett Kabos Gyula és Darth Vader is.

A koncerten fellép:
Szücs Gabi
Kozma Orsi
Fehér Gábor
László Boldizsár
&
Zsédenyi Adrienn

Koreográfus:
Bóbis László, többszörös sztepptánc világbajnok

Rendező:
Aczél András

(esőnap: augusztus 2.)

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top