Főoldal > Music theatre > KŐSZÍVŰ - A Baradlay-legenda musical

KŐSZÍVŰ - A Baradlay-legenda musical

KŐSZÍVŰ - A Baradlay-legenda musical

Venue: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Date: 2022. 06. 17. ( péntek )

TICKETS

KŐSZÍVŰ - A Baradlay-legenda musical 2022. június 17. 20:00 (esőnap: június 19.)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A magyar történelem egyik legfontosabb és legismertebb története, a regény és a film után, ezúttal a Margitsziget Nagyszínpadán mutatkozik be!

Jókai Mór talán leghíresebb történelmi műve a 19. századba, a szabadságharc idejére röpít minket. A műben a hazaszeretet, a szerelem, a testvéri és szülői önfeláldozás és a becsület mellett az árulás, az erkölcstelenség, a bosszú irányítja az embereket és a történelmet egyaránt. A mű politikai harcok közepette íródott, benne alkotója a függetlenség célkitűzése mellett állt ki.

Jókai Mór klasszikus regényét 1965-ben, Várkonyi Zoltán vitte filmre nívós szereplőgárdával, főszerepben olyan remek színészekkel, mint Tordy Géza és Béres Ilona.

A Baradlay testvérek lenyűgöző, kalandos és romantikus történetén itthon eddig még sosem látott látványvilág és különlegesen szép dallamok vezetik végig nézőinket.

A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente, rendezője Szente Vajk, producere Szabó László.

Főszereplők Feke Pál, Veréb Támás, Serbán Attila, Fehér Tibor, Ember Márk, Gubik Petra, Kovács Gyopár, Polyák Lilla, Miklósa Erika, Berettyán Sándor, Barabás Kiss Zoltán, Katona Kinga, Szerednyey Béla, Náray Erika

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top