Főoldal > Family > Mikulásvonat Budapest

Mikulásvonat Budapest

Mikulásvonat Budapest

Venue: Hűvösvölgy és Széchenyi-hegy állomás
Date: 2014. . . ( szombat )

TICKETS

2014-ben ismét elindul a Mikulás vonat Budapesten!

A Mikulásvonatokon a gyerekek együtt utaznak a Mikulással és segítőivel, a krampuszokkal. Menet közben a Mikulás minden gyerekkel elbeszélget, majd megajándékoz hagyományos, édességekből és gyümölcsből összeállított mikuláscsomagokkal. Az utazás során a gyerekek a krampuszok vezetésével, közös énekléssel és játékkal várják és köszöntik a Mikulást.

Mikulással a Gyermekvasúton!

2014. december 6-án szombaton és 7-án vasárnap ismét együtt utazhatunk a Mikulással!

Ezen a hétvégén a Gyermekvasút különvonatokat indít, ahol a gyerekek és az őket elkísérő felnőttek együtt vonatozhatnak a Mikulással, akit természetesen elkísérnek segítői, a krampuszok is.
Menet közben a gyerekek és a krampuszok közös énekléssel és versmondással együtt várják a Mikulás érkezését.
A Mikulás a gyerekekkel külön-külön elbeszélget, majd megajándékozza őket hagyományos mikuláscsomaggal.
Hűvösvölgyben és a Széchenyi-hegyen a Mikulásvonatra várakozás közben, vagy megérkezés után a gyerekeket krampuszok várják az állomás előtti téren. Közös játékot, körtáncot, éneklést és más izgalmas programot szerveznek nekik.
A Mikulással való közös utazás a budai hegyek téli erdeiben gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt felejthetetlen élményt jelent. December első hétvégéjén minden kisgyereket szüleivel várja a Gyermekvasút és a Gyermekvasutasokért Alapítvány.

Jegyárak:
1600Ft

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top