Főoldal > Concert > Palya Bea koncert

Palya Bea koncert

Palya Bea koncert

Venue: Uránia Nemzeti Filmszínház
Date: 2013. 08. 26. ( hétfő )

TICKETS

És egyben az utolsó – így búcsúztam tavaly a zsidó fesztivál közönségétől.
Most újféleképpen, immár anyaként vagyok egyben, hiszen találkoztam a legszebbel a világon: a kislányommal. És vele együtt találkoztam a az anyaság összes csodájával, kérdésével, törékenységével és örömével is. Csillapodott bennem a hajsza, puhább lett a nézésem és az ölelésem, hiszen az egyik legnagyobb rám bízott feladatot elvégeztem: újabb életet hoztam a világra.

Ám a dalírás iránti szenvedélyem egy pillanatra sem hagyott magamra, én szülés közben is fél füllel a saját hangjaimat hallgattam, Lilit dajkálva folyton énekelek azóta is, dalokkal altatok és éltetek, fáradhatatlanul és állhatatosan áldozok továbbra is a zene oltárán. A női érlelődés újabb fejezetét gyúrom épp dalokba, s a fesztivál közönsége lesz az egyik első “teszthallgatóm”. Milyen nő, milyen szerető az, aki anya is egyben? Milyen az igazi női barátság? Milyen az, amikor csak ösztön és test van, amikor “alávet a vadállatom, gondolatom nekiadom”?  És mitől a gyereknevelés az igazi rock ‘n’ roll? Milyen az a csak anya és gyermeke közt létező összeolvadós szerelem?

2013. augusztus 26-án 19:00-kor az Uránia Nemzeti Filmszínház ad otthont Palya Bea koncertjének. A legszebb te vagy című koncertre már árulják a jegyeket.

Jegyárak:
6 900 Ft; 4 500 Ft

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top