Főoldal > Concert > Vasovski Symphonic crossover koncert 2016

Vasovski Symphonic crossover koncert 2016

Vasovski Symphonic crossover koncert 2016

Venue: Papp László Sportaréna Budapest
Date: 2016. . . ( hétfő )

TICKETS

VASOVSKI SYMPHONIC a Magyar Virtuózokkal 2016-ban!

Vadonatúj szuperprodukció mutatkozott be VASOVSKI SYMPHONIC néven 2015. december 21-én a Papp László Budapest Sportarénában. A VASOVSKI SYMPHONIC, a crossover műfaj egy izgalmas kísérlete, amely a nu-disco stílusjegyeit vegyíti a klasszikus zenei hangzással.

Mr. Vasovski, akit Budapest legnépszerűbb klubjaiból ismerhetünk, egy közel másfél órás elektronikus szettel készül, amelyben saját dalai mellett ismert slágerek is felcsendülnek majd a DJ összetéveszthetetlen stílusában. Vasovski több mint 10 éve az igényes disco hangzás nagykövete országhatárainkon kívül és belül egyaránt. Nemzetközi sikerei közül a legbüszkébb arra, hogy együtt dolgozhatott a világhírű Hed Kandivel, de készített közös dalt David Pennel és Angie Brownnal is.

Az elektronikus zenei programra Werner Gábor zeneszerző, karmester közreműködésével zenei átiratok készültek teljes szimfonikus zenekarra. A produkciót a Magyar Virtuózok Zenekar kísérte és négy ismert vokalista, valamint meglepetés fellépők tették még színvonalasabbá az estét.

2016-ban ismét lesz Vasovski Symphonic koncert az Arénában, ígérte meg 2015-ös koncertjén Mr. Vasovski. A teltházas Arénakoncertje óriási sikert aratott. A különleges feldolgozásban hallható dalok egybefűzve egy véget nem érő party hangulatát hozták. A közönség pedig egy igazi generációkat összekötő élményt kapott.

Ha nem akartok lemaradni a 2016-os Vasovski Symphonic koncertről akkor csatlakozzatok az eseményünkhöz, aho l folyamatosan posztoljuk a 2016-os koncertről szóló friss híreket.

 Ha nem akartok lemaradni a jegyekről akkor csatlakozzatok ehhez az eseményhez!

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top