Főoldal > Concert > Vincent Bohanan és a Sound of Victor - Gospel koncert

Vincent Bohanan és a Sound of Victor - Gospel koncert

Vincent Bohanan és a Sound of Victor - Gospel koncert

Venue: Országosan
Date: 2022 december

TICKETS

Európai turnéjának állomásaként Veszprémbe látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Sound of Victory. Vincent Bohanan new york-i Gospel kórusa először jön Magyarországra, a Földes Imre Sportcsarnokba látogatók elsők között lehetnek részesei e páratlan karácsonyi élménynek.

A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri, valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, David Bratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A turné karmestere Vincent Bohanon, aki 2014-ben alapította kórusát, elsősorban Brooklyn-i és Bronx-i fiatalokból. Az évek során rengeteg világhírű előadóval megosztották a színpadot, többek közt a Grammy Díjas Cece Winans, Mariah Carey vagy Hezekiah Walker tiszteletes személyével.

A koncert során az örökzöld gospel, és a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint a „Stand By Me”, John Lennon-tól a „War is over”, vagy Whitney Houston-tól az „I Love the Lord”. Ezek a dalok a látványos koreográfiával együtt mind felmelegítik majd a szívünket.

A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még Romániában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban és még a Vatikánban is fellép a Pápa előtt!

A VINCENT BOHANAN & SOUND OF VICTORY Gospel kórus koncert turnéra indul!

Turnéállomások:

2022. december 10. Zalaegerszeg, Zalakerámi Sport és Rendezvénycsarnok
2022. december 12. Veszprém Aréna
2022. december 13. Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

TICKETS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top